Siirry suoraan sisältöön

Vaara koiraurheiluareena

Vaara koiraurheiluareena on puolilämmin 1012 m2 kokoinen koiraurheiluareena, jossa treenitilaa on n. 800 m2. Areenan keskellä on kaksi pehmustettua tolppaa. Areena on jaettu kahteen n. 400 m2 kokoiseen harjoittelukenttään. Areenalla on pieni häkkialue, koirien ja ohjaajien fysiikkatreenialue sekä toimistotila, jossa on juokseva vesi sekä wc.

Osoite: Kehräämöntie 20, liiketila 8, 87400 Kajaani

Halliin kulku tapahtuu rakennuksen takaa, Kuovintien kautta, Padel-areenan ohi. Pysäköinti tilaa on hallin edustalla. Kts. kartta alta. K-Raudan portin eteen, hallin ja K-Raudan väliin ja padel-areenan eteen EI SAA pysäköidä. 

Yleistä

• Hallissa on kaksi uloskäyntiä, molemmat parkkipaikan puoleisella pitkällä sivulla. Jos pysäköit hallin puoleiselle seinustalle, niin varo katolta putoavaa lunta ja jäätä. Hallin hätäuloskäynti sijaitsee toimistokoppia vastapäätä häkkialueen vieressä. Ovea saa käyttää vain hätätapauksessa, muutoin avaamisesta laskutetaan 500 EUR.

• Tullessasi halliin puhdista kenkäsi ja koirasi hiekasta, kurasta ja lumesta. Sisälle tuleva lumi ja jää voi aiheuttaa liukkautta.

• Areenalla ei saa liikkua kengillä, joissa on teräviä metallipiikkejä kuten nastoja. Hallissa suositellaan käytettävän sisäkenkiä.

• Hallin vuokraaja sitoutuu noudattamaan sääntöjä ja vastaa siitä, että tilat ovat lähtiessään samassa kunnossa kuin tullessaan.

• Jokainen treenaaja on itse vastuussa omasta koirastaan ja sitoutuu korvaamaan aiheuttamansa vahingot. Jos havaitset rikkinäisiä esteitä tai jotain muuta hallin käyttöä haittaavaa, ilmoitathan siitä viipymättä yhdistyksen sähköpostiin yhdistys@hifiry.fi

Areenan vuokraaminen

Itsenäisen treenioikeuden voit lunastaa yhdistyksen sähköpostista yhdistys@hifiry.fi. Ajanvaraus voi kestää kerralla maksimissaan yhden tunnin. Itsenäisen treenioikeuden haltija voi tehdä varauksen aikaisintaan 48 tuntia ennen varauksen ajankohtaa.

Areenaa on mahdollista vuokrata myös yksittäisillä varauksilla 1 h tai 30 min.

Yksittäisellä varauksella voi harjoitella useampia treenaajia samaan aikaan. Tällöin kuitenkin varaus menee hintaluokaltaan korkeimman paikalla olevan harjoittelijan mukaan.

Esimerkki 1. HiFin viikkoryhmän kouluttaja ja HiFin jäsen varaavat yhdessä vuoron, tulee varauksen maksu suorittaa jäsenen hintaluokan mukaan.

Esimerkki 2. HiFin jäsen ja seuran ulkopuolinen henkilö varaavat yhdessä vuoron, varaus tulee maksaa muut käyttäjät (yksityiset) -hinnan mukaan.

Esimerkki 3. Yksityinen agilityvalmentaja haluaa varata hallin yritystoimintaansa varten. Varaus maksetaan hintaluokan kaupalliset toimijat ja yhdistykset mukaisesti.

Kaupallisen toimijan varaus tulee valita aina siinä tapauksessa, kun hallissa harjoitetaan valmennus- tai koulutustoimintaa rahallista korvausta vastaan (poislukien HiFin järjestämä toiminta).

Kuinka teen yksityisen ajanvarauksen?

  1. Aloita varauksen teko alla olevasta järjestelmästä. Kirjaa varaukseesi nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi.
  2. Varauksen voit tehdä haluamaasi ajankohtaan hallin ollessa vapaana. Vapaat ajat löydät kalenterista.
  3. Saat sähköpostiisi varausvahvistuksen, jossa näkyy tiedot varauksestasi. Viestissä on maksutiedot ja avainkoodi. Yksittäisten varausten kohdalla suoritathan maksun välittömästi varaamisen jälkeen. Maksumuistutuksesta laskutetaan 50 EUR.

Kuinka teen itsenäisen treenioikeuden ajanvarauksen?

  1. Kun olet lunastanut treenioikeuden, aloita varauksen teko alla olevasta järjestelmästä. Kirjaa varaukseesi nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi.
  2. Varaus tehdään aikaisintaan 48 tuntia ennen haluttua varauksen ajankohtaa. Vapaat ajat löydät kalenterista.
  3. Saat sähköpostiisi varausvahvistuksen, jossa näkyy tiedot varauksestasi. Viestissä on avainkoodi.

Vaara koiraurheiluareenan hinnasto

Areenan käyttösäännöt

• Avain löytyy lasiovien vierestä seinässä kiinni olevasta avainlaatikosta. Avainboksin koodi löytyy varausvahvistuksesta. Palauta avain avainboksiin välittömästi oven avattuasi ja nollaa avainboksin numerokoodi.

• Juoksuinen narttu voi harjoitella hallissa vain juoksusuojalla varustettuja juoksuhousuja käyttäen.

• Mikäli siirrät mitään kalustoa, mukaanlukien agilityesteitä, huolehdi ne takaisin paikoilleen ennen kuin poistut hallista. Numerokyltit ja muut apuvälineet tulee myös kerätä pois.

Kentältä 1: Akko löytyy valmis agilityn ratapohja. Ratapiirros löytyy kentän väliaidasta.

Kentällä 2: Pölly ei ole valmista ratapohjaa. Esteet tulee siivota kentän sivuun käytön jälkeen. Kenttää suositellaan varattavaksi esimerkiksi sileiden lajien (toko, rally toko, hoopers) treeniin.

• Esineiden raahaaminen nurmea pitkin on ehdottomasti kielletty. Kontaktiesteet on siirrettävä kantaen tai pyörien päällä.

• Huolehdi, ettei koirasi tee tarpeitaan halliin. Sotkusakko on 20 € / vahinko, alla maksutiedot. Pissit, oksennukset ja muut jätökset on siivottava välittömästi ja huolellisesti hallista löytyvillä siivousvälineillä. 

Saaja: High Five Agility Team ry

Tilinumero: FI32 5760 0320 1822 06

Viite: 18746

• Huolehdi roskat roskiin ja pidä hallin ympäristö siistinä. Tähän luetaan mukaan myös hallin piha-alue. Koirien jätökset tulee kerätä kaikkialta hallin ympäristöstä.

• Sammuta valot ja lukitse ovet lähtiessäsi. Mikäli ovi jätetään lukitsematta hallin jäädessä tyhjilleen, laskutetaan viimeiseltä käyttäjältä 500 EUR.

High Five Agility team ry:llä on oikeus perua hallin käyttö henkilöltä, joka rikkoo yllä mainittuja sääntöjä. Kalustolle tai koulutustilalle aiheutuneet rahalliset vahingot seuralla on oikeus laskuttaa sen aiheuttajalta.

Tiedustelut sähköpostilla yhdistys@hifiry.fi

Nettiajanvaraus: https://vello.fi/vaara-areena