Siirry suoraan sisältöön

Toimikunnat

Toimikunnat etsivät aktiivisia jäseniä ja vetäjiä, ilmoittaudu mukaan Hienon Fiiliksen toimintaan yhdistys@hifiry.fi

HiFin toiminta alkaa olla sen verran suurta, ettei hallitus pysty yksin hoitamaan kaikkea koulutustoiminnasta tapahtumiin ja kilpailuihin sekä halliprojekteihin liittyen. Jotta toimintamme voi jatkua tässä suuruudessa, mitä se nyt on, ja jopa suuremmassa, on meidän saatava toimikunnat tehokkaiksi ja toimiviksi. Toimikunnat voivat tehdä itsenäisiä päätöksiä hallituksen antamien raamien sisällä, mutta niistä sovitaan aina erikseen (esim. palkintotilaus). Muutoin päätökset käytetään hyväksyttävänä HiFin hallituksella.

Toimikunnan vetäjä ottaa vastuun toiminnasta, ja siksi talkoopisteitä kertyy vuodessa 6 p. Toimikunnan jäsen kerryttää vuodessa itselleen 4 p.

Yhteensä toimikunnassa olisi hyvä olla vähintään 4–6 jäsentä. Osalle toimikunnista on ilmoittautunut jo tässä matkan varrella vapaaehtoisia vetäjiä sekä toimikunnan jäseniä. Pyrimme siihen, että yksi HiFin hallituksen jäsenistä olisi aina yhdessä toimikunnassa, jotta esimerkiksi tiedonkulku olisi sujuvaa.

 

Hallitoimikunta

Kartoittaa erilaisia hallivaihtoehtoja (vuokraaminen, ostaminen, rakentaminen) ja tekee tarvittavat toimenpiteet kuten tarjouspyynnöt, laskelmat ym. mikä halliin liittyy. 

 

Kilpailutoimikunta

Huolehtii agilitykilpailujen suunnittelusta ja organisoinnista. Kaikki kisojen anomisesta, tuomari- ja vkt-kyselyistä, palkintojen hankkimisesta sekä kisapäivän kulusta ovat tämän toimikunnan vastuulla. 

 

Koulutustoimikunta

Suunnittelee ja organisoi sekä viikkotreeniryhmien että ulkopuolisten kouluttajien koulutukset. Ovat kartalla siitä, millaisia viikkoryhmiä HiFillä pyörii, organisoivat lyhytkursseja ja pop up -treenejä sekä kartoittavat ulkopuolisten kouluttajien tarvetta ja tarvittaessa pyytävät ulkopuolisia kouluttajia. Tarkastelevat hallin käyttöastetta yhdessä rally-tokotoimikunnan kanssa; voisiko hallissa pyöriä joitakin treenejä yhtä aikaa kahdella kentällä? 

Rally-tokotoimikunta

Rally-toko keskitetään yhden toimikunnan alle. Rally-tokotoimikunta vastaa rally-tokon koulutuksista, ulkopuolisista kouluttajista sekä epävirallisista ja virallisista kilpailuista. 

 

Tapahtumatoimikunta

Tapahtumatoimikunta suunnittelee ja organisoi ns. rennompia tapahtumia HiFille. Tapahtumatoimikunta ottaa koppia esimerkiksi mätsäreistä, epävirallisista kilpailuista, siivouspäivästä yms yhteisistä tapahtumista.